DETAILS, FICTION AND دیابت کودکان

Details, Fiction and دیابت کودکان

Details, Fiction and دیابت کودکان

Blog Article

زمانی دیابت نوع ۲ رخ می‌دهد که بدن در برابر دیابت نوع ۲ مقاوم شده و یا غده پانکراس انسولین کافی تولید نمی‌کند.

به احتمال زیاد مصرف بیش از حد شیرینی جات و ورزش نکردن باعث این مشکل شده است، بنابراین تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی می تواند تا حد زیادی از بروز این مشکل جلوگیری کند.

دیابت نوع دو بیشتر در بزرگسالان رواج دارد و کودکان بیشتر به دیابت نوع ۱ مبتلا می‌شوند. هرچند که تغییر عادات زندگی در دهه اخیر باعث پایین آمدن سن ابتلا به این بیماری شده است و شاهد دیابت در کودکان هم هستیم.

مشاوره و نکات حمایتی

بعضی اوقات داروها هم می‌توانند کمک کنند، مصرف متفورمین، می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به این بیماری شود.

همیارِ دکترِتو گفت: ۱۴۰۲/۰۸/۲۶ در ۶:۱۵ ب٫ظ سلام اسلام عزیز

پری مرتضایی گفت: ۱۴۰۲/۰۹/۰۷ در ۱:۱۵ ق٫ظ سلام خسته نباشیدمن ۲۰ سال پاهام بی حس هستتن نمیدونستم قندداررم اما ۴ سال فهمیدم دیابت دارم دکتررفتم نوارعصب گرفتن میگن بی حسی پاهات ازدیابت حتی پای سمت چپم مورد پیداکرده گفتن شارکورت ایا بیماری من درمان داره

رژیم غذایی سالم نقش مهمی در مدیریت و کنترل دیابت در کودکان دارد، به عنوان یک والدین یا مراقب، باید بدانید که خوردن غذاهای شیرین که دارای کربوهیدرات و قند بالایی هستند برای کودکان دیابتی ایده خوبی نیست، این کودکان باید رژیم غذایی خاصی داشته باشند و همیشه به غذایی که می خورند توجه کنند.

والدین باید با مشاهده علائم بالا، فرزند خود را به دکتر ببرند.

آزمایش قند رندوم یا تصادفی آزمایشی است که در هر ساعتی از روز می‌تواند انجام شود.

در بالا هم اشاره کردیم که دیابت نوع دو بیشتر در افراد بالای ۴۰-۴۵ سال مشاهده می‌شود، اما متاسفانه امروزه در اثر تغییرات سبک زندگی انسان‌ها شاهد افزایش میزان بروز این دیابت شیرین در کودکان، نوجوانان و جوانان هستیم. هرچقدر میزان شیوع چاقی در جوانان بالاتر برود احتمال ابتلا به دیابت نوع دو هم بیشتر می‌شود.

عدد بزرگ‌تر از ۱۲۶ میلی‌گرم در دو بار آزمایش یا بیشتر نشانه ابتلای فرد به دیابت است.

پیش دیابت به حالتی گفته می‌شود که قند خون بالاست اما هنوز در حدی نیست که بتوان گفت فرد دیابت دارد. اگر پیش دیانت درمان نشود می‌تواند تبدیل به دیابت نوع ۲ شود.

دیابت بیماری جدی و خطرناکی است که تا آخر عمر با فرد می‌ماند. عدم درمان و کنترل آن عوارض جدی و خطرناکی برای بدن به‌دنبال دارد و ممکن است به چشم‌ها، قلب، پا more info و کلیه‌ها آسیب برساند.

Report this page